Ovaj sajt je kreiran da bi pomogao učenicima da savladaju lekcije koje su propustili u školi ili da im omogući da saznaju više.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

I. Prikupljanje i upotreba informacija o učenicima

Informacije koje omogućavaju ličnu identifikaciju

Mi ćemo prikupljati informacije koje omogućavaju Vašu ličnu identifikaciju, kao što su Vaše ime, poštanska adresa, brojevi telefona ili mobilnog telefona, elektronska ("e-mail") adresa, onda kada nam Vi takve podatke dostavljate dok ste na ovom sajtu, otvarate korisnički nalog. Informacije koje omogućavaju Vašu ličnu identifikaciju mogu se koristiti sa naše strane u sve legalne svrhe, u administrativne svrhe, praćenje pristupanja sajtu, obrada podataka vezanih za testove.

Pasivno prikupljanje informacija koje nisu lične prirode

Ovaj sajt često zahteva upotrebu kodiranih ili nekodiranih "kolačića" ("cookies"). Kolačići su podaci koje mrežni server postavlja na korisnikov računar u svrhu čuvanja informacija. Kolačići predstavljaju industrijski standard koje koristi većina web sajtova, i oni olakšavaju korisniku sledeći pristup određenom sajtu i njegovo korišćenje, na taj način, na primer, što obezbeđuju podatke koji se koriste za isporuku sadržaja koji je prilagođen Vašim interesovanjima i za druge svrhe, na primer bezbednosne i druge funkcije u vezi sa administracijom naloga, i preko kojih se može ući u trag informacijama koje omogućavaju Vašu ličnu identifikaciju.

Kolačići ne uzrokuju oštećenja na Vašim kompjuterskim sistemima ili datotekama, i samo web sajt koji Vam je postavio određeni kolačić može da čita, modifikuje ili briše takav kolačić. Ako ne želite da se informacije prikupljaju pomoću kolačića, postoje jednostavne procedure u mnogim pretraživačima koji Vam omogućavaju da obrišete postojeće kolačiće, da automatski odbijate kolačiće, ili da imate izbor da odbijete ili prihvatite postavljanje određenog kolačića u Vaš računar. Molimo Vas da proverite instrukcije za Vaš pretraživač ili opciju "help" da biste saznali više o ovim funkcijama. Treba imati u vidu, međutim, da odbijanje kolačića može otežati ili onemogućiti Vaš pristup određenim delovima sajta.

Neke upotrebe kolačića u vezi sa sajtom mogu biti pod kontrolom entiteta koji nisu srodni, koje Kompanija angažuje za rukovođenje određenim programima i ispunjavanje određenih zahteva posetioca/potrošača. Kompanija od ovih entiteta zahteva da ograniče upotrebu kolačića na upotrebu koja je u skladu sa ovom politikom, ali Kompanija ne može preuzeti odgovornost za upotrebu kolačića od strane trećih lica.

Sajt takođe može koristiti takozvane "piksel oznake" ("pixel tags"), "veb signale" ("web beacons") i "prazne GIF-ove" ("clear GIFs)" ili slična sredstva (zajedno, "piksel oznake") da sakupi zbirne statističke podatke o korišćenju sajta i broju reakcija. Piksel oznake nam omogućavaju da prebrojimo korisnike koji su posetili određene stranice sajta, da isporučimo uslugu pod određenim brendom, i kao pomoć u određivanju efektivnosti promotivnih ili reklamnih kampanja. Kada se koriste u elektronskim porukama HTML formata, piksel oznake pošiljaocu mogu omogućiti da sazna da li je, i kada, elektronska poruka otvorena.

Funkcije sadržaja koje generiše korisnik

Ovaj sajt omogućava korisnicima da postave svoj sopstveni sadržaj putem foruma. Molimo Vas da imate u vidu da sve informacije koje otkrivate u tako dostavljenom sadržaju postaju javne informacije i da treba da budete obazrivi prilikom odlučivanja da li da otkrijete lične ili druge informacije u dostavljenom sadržaju.

BEZBJEDNOST

Ovaj sajt sadrži bezbednosne mere koje služe kao pomoć u obezbeđenju od gubitka, zloupotrebe i promene informacija koje omogućavaju ličnu identifikaciju koje se nalaze pod njegovim nadzorom. Na primjer, pristup našim bazama podataka sa informacijama koje omogućavaju ličnu identifikaciju zaštićen je lozinkom iz bezbednosnih razloga, i pristup je dozvoljen samo ključnom osoblju. U cilju očuvanja bezbednosti Vaših podataka, potrebno je da Vaše korisničko ime i lozinku tretirate kao poverljive.

STUPANJE U KONTAKT SA ADMINISTRATOROM
  • Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom politikom zaštite privatnosti, ili praksama na ovom sajtu, možete nas kontaktirati preko elektronske poruke administratoru sajta na sledeću adresu: jasnakatic@yahoo.com